Categorie: Banen en opleidingen

Restaurant Manager m/v – Mechelen

Functie

Als restaurantmanager ben je een vaste schakel in het restaurantteam en ben je verantwoordelijk voor de juiste begeleiding en begeleiding van het team om zo de overall vooraf bepaalde beleving voor klanten te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het restaurant en draagt ​​de eindverantwoordelijkheid. Restaurantmanagers kunnen zorgen voor het openen en sluiten van restaurants in exploitatie en beheer.

Je hebt een goed begrip van de dagelijkse diensten en biedt waar nodig hulp, door klanten naar een tafel te leiden die net zo schoon is als je teamleden. Je accepteert bestellingen en zorgt voor eten en drinken. U kunt het ook inzetten in een bar om dranken te bereiden, inventaris te organiseren, inventaris aan te vullen, koelkasten aan te vullen, afwas te doen … U kunt ervoor zorgen dat het team in onze situatie de beste rol speelt binnen dit concept.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het naleven en volgen van interne procedures. Dit betekent dat u de volledige ervaring van het concept begrijpt en ervoor zorgt dat u extra producten promoot bovenop de bestellingen van klanten.

Aanbod

Verloning volgens barema

Jouw profiel

We hopen dat u bekend en vertrouwd bent met de beschikbare digitale tools, zodat u taken in detail kunt uitvoeren. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien. Het gaat hierbij om software zoals bestellingen, klokken, planningstools …

De organisatie van het restaurant is uw verantwoordelijkheid, wat betekent dat u de hele operatie nauwlettend in de gaten moet houden en de voorraad met betrekking tot bestellingen, ontvangsten, HACCP en afvalcontrole moet beheren.

Als restaurantmanager kunt u een bedrijf runnen zoals u uw eigen bedrijf runt. U begrijpt en beheert inkomsten en uitgaven en kunt ze correct interpreteren.

 • Als een klant een klacht heeft, glimlacht u en zorgt u voor de nodige vaardigheden en begrip.
 • Je krijgt nieuwe .team-leden die zijn opgeleid om officiële leden van het team te worden, je ondersteunen en volgen in een veilige omgeving.
 • Houding: oprecht, klantgericht, efficiënte service, aandacht voor detail, smiley, vriendelijk, werkgericht, proactief
 • Je rapporteert aan centrale ondersteuning / hoofdkantoor
 • Geen specifieke leervereisten

https://www.vindazo.be/vacatures/restaurant-manager.html

Brand Manager

Ben jij het soort gepassioneerde teamspeler met een sterke interesse in sport en slimme slaaptechnologie? Ben jij een merkbouwer met commerciële drive en aandacht? Kun jij Auping nog enthousiast helpen de wereld in te richten? Dan zijn we op zoek naar jouw rol als brand manager.

Aan de slag als Brand Manager, hoe ziet het team eruit?

Het marketingteam bestaat uit trade marketeers, marketing coördinatoren, brand designers, media designers en drie brand managers (inclusief vacatures). In deze rol rapporteer je aan de marketing- en communicatiemanager.

In je nieuwe functie als brand manager ligt je focus op het activeren van je merk via onze slimme slaapproducten en sportpartnerships. Jij bent koploper in het activeren van onze samenwerking in de sport en weet deze effectief te vertalen naar een verhaal over slaapexpertise. Omdat dit een belangrijk onderdeel is van je job: een merk opbouwen in het slaapvak. Sportpartnerships en onze slimme slaapproducten zijn goede hulpmiddelen om dit doel te bereiken.

De brandmanagers werken onder andere voor de volgende categorieën:

 • Soft (matrassen);
 • Design (bedden, boxprings);
 • Smart (verstelbare slimme bedbodems, slaaprobot).

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?

Als brandmanager neem je ook deel aan:

 • Activeer het merk door samenwerking met sportteams. U wilt Auping zeker onder de aandacht brengen van deze teams, onze franchisepartners en consumenten. Rust en herstel zijn ook essentieel voor het goed presteren van topsporters. Je zorgt ervoor dat je deze verhalen op een inspirerende manier vertelt;
 • Optimaliseer merkpositionering en ontwikkel gezamenlijk productcommunicatie. Om dit te doen, moet u een sterke campagne ontwikkelen voor de categorie waarin u werkt;
 • Verzamel, meet en analyseer merkactiviteiten en doelgroepen. Je zet deze gegevens om in concrete plannen en acties;
 • Creëer een duidelijke merkbeleving en de beste doelgroepbenadering;
 • Bewaak de merkwaarde van het Auping-merk en onderhoud brand tracking;
 • In vergelijking met concurrenten is het anders. U kunt dit doen door middel van onafhankelijke productontwikkelingsactiviteiten;
 • Projectbewaking: Bij alle projecten ben je verantwoordelijk voor het bewaken van budget en voortgang. Wanneer projectdoelen of deadlines worden bedreigd, onderneemt u stappen om aan te passen.

Wat zoeken wij?

We hoeven je niet te vertellen dat je als brandmanager een echte brandbuilder bent en weet hoe je een specifieke doelgroep kunt bereiken. Wij zijn van mening dat u, om deze rol te laten slagen, de volgende stappen moet nemen:

 • Je hebt een volledige HBO-opleiding (bij voorkeur op het gebied van marketing) en minimaal 4 jaar ervaring in soortgelijke functies. Je hebt het potentieel en de ambitie om (in de loop van de tijd) te groeien;
 • Je hebt uitgebreide marketing- en communicatiekennis en vaardigheid op dit gebied (online en offline);
 • Je begrijpt of bent bekend met de marketing van slimme technologie;
 • Je hebt ruime ervaring met merkactivatie door middel van sportmarketing;
 • Je kunt heel goed Nederlands en Engels spreken en schrijven.

Daarnaast:

 • Ben jij een enthousiaste teamspeler, kun je ook zelfstandig werken?
 • Ben je gewend om samen te werken met verschillende interne en externe afdelingen en stakeholders?
 • Ben jij betrouwbaar en ambitieus?
 • Ben je bereid harder te werken, heb je een “can do” mentaliteit?
 • Heb jij een zakelijke en klantgerichte manier van denken, waarbij je het mooie merk Auping niet zal negeren;
 • Voel je thuis in gezelschap B

We vragen veel, maar wat mag je van ons verwachten?

In een typisch Nederlands familiebedrijf wordt een zeer uitdagende functie met grote internationale ambities en vitaliteit aangenomen “nieuwe manier van werken”. Auping staat garant voor een open, dynamische werkomgeving vol doorgroeimogelijkheden.

Dit is alles? Nee, want dit omvat natuurlijk ook:

 • Een goed salaris
 • Werkfaciliteiten: laptop en mobiele telefoon
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals: beoordelingsvergoeding, 40 dagen vakantie, flexibele werktijden en een betrouwbare pensioenregeling via PME
 • Personeelskortingen op Auping-producten
 • Een makkelijk bereikbaar kantoor dat is gevestigd in Deventer op industrieterrein “De Weteringen”, vlak aan de A1.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-hr-medewerker.html

Programmamanager Dansen in de Wolken

-Je hebt minimaal een bachelordiploma HBO afgerond; -In de afgelopen 10 jaar heb je minimaal 3 jaar projectmanager werkervaring bij de overheid; -Als verandermanager voor organisatie- en cultuurverandering heb je overduidelijke werkervaring ; -Je hebt duidelijke werkervaring op het gebied van informatievoorziening en documentbeheer. Wens: -Je hebt overduidelijke werkervaring met de implementatie van processen en systemen op het gebied van informatiemanagement; -Je hebt overduidelijke werkervaring in documentmanagement (DM), bedrijfsprocesmanagement (BPM) en kwaliteitsmanagement.

JOBOMSCHRIJVING

De waterdichtingsplaat De Stichtse Rijnlanden zorgt voor dijken, schoon water en droge voeten in een klein gebied in Zuid-Utrecht en Zuid-Holland. Waterschap De Stichtse Rijnlanden is een van de 21 waterschappen in Nederland. Net als de gemeente is het waterschap de lokale overheid. Waterschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) bestaat uit een algemeen bestuur, directies Dijkgraaf en Hoogheemraadds en meer dan 500 medewerkers.

Ons waterschap voert veel belangrijke taken uit. Versterking van de “Lektik” en de nieuwe “Milieuwet”, enz. Onze organisatie is steeds meer een netwerkorganisatie, en kan niet langer gebruik maken van traditionele organigrammen voor visualisatie. Onze informatievoorziening hoopt in te spelen op deze veranderingen en veranderingen van afdelingsgericht sturen naar procesgericht sturen. Daarnaast voert HDSR ook diverse onderling samenhangende projecten uit, zoals de implementatie van Content Suite, de organisatie van het archiveringssysteem en het uitfaseren en opschonen van DM’s. Daarom lanceert HDSR het “Cloud Dancing” -project van de afdeling Informatiebeheer.

Opdracht:?

Op het gebied van informatiemanagement moeten nog enkele stappen gezet worden en zorgt het programma voor een achterstand op alle projecten waarbij we ons richten op de verdere ontwikkeling van de informatievoorziening en de implementatie van Content Suite. Dit betekent dat medewerkers verschillende manieren van werken krijgen. Als projectmanager heb je affiniteit met het werk van het waterschap en een sterke visie op informatievoorziening. Het doel van de toewijzing: het programma en het basisproject (zoals hierboven beschreven) realiseren. Het belangrijkste is dat uw leiderschapsstijl moet worden geleid en geleid door het perspectief van een helikopter en het perspectief van resultaten. Je blijft actief samenwerken met anderen (vooral bedrijven) om zaken af ​​te ronden.

OVERIGE

In overleg.

https://www.vindazo.nl/keywords/programmamanager.html

© 2020 TT FM

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑