Categorie: Beauty en verzorging

Anus bleken behandeling en resultaten voor en na

Anus bleken met een anus bleekcrème. Dat klinkt heel simpel maar om het juiste product aan te schaffen is iets anders. Anus bleken is de trend van het moment. Dit komt wellicht door de media en door enkele bekende Nederlandse films die dit op een uitbundige manier aanhaalde. Waarom anus bleken ook in Nederland zo bekend is geworden weet ik niet. Wel weet ik dat het veel gedaan wordt uit hygiëne redenen alsook dat het zorgt voor een stuk meer zelfverzekerdheid tijdens het vrijen. Hieronder enkele product reviews opgesomd om er voor te zorgen dat u het juiste anus bleekmiddel koopt.

 

 

  1. Sterwit: Sterwit is een anus bleek middel dat al lange tijd verkrijgbaar is. Het merk bied binnen een korte tijdsduur van 3 tot 4 weken resultaat. Gebruiksaanwijzing: twee maal daags een kleine hoeveelheid aanbrengen gedurende drie tot vier weken. Het resultaat zal uitstekend zijn en daarbij kunt er ook nog eens vele maanden van genieten.
  2. Skinlight: Skinlight bestaat voor 100% uit natuurlijk ingrediënten. Ook Skinlight bied razendsnel resultaat namelijk al binnen 3 weken! Ook bij Skinlight kunt u er vervolgens enkele maanden van genieten. Let wel: anus bleken is nooit preventief. Na enkele maanden zult u de behandeling moeten herhalen om er dan weer enkele maanden van te genieten.

Anus Bleek Kosten:

De kosten vallen over het algemeen mee. Indien u zelf de anus thuis bleekt dan betaald u voor ene flacon niet meer dan 40 euro. Dit is relatief goedkoop als u het vergelijkt met andere behandelingen zoals anus bleken in Kliniek, beautysalon of waxsalon. In een kliniek betaald u de hoofdprijs, vandaar dat dit ook veel door de rijken onder ons wordt uitgevoerd. Tegenwoordig is het makkelijk zelf te doen en het resultaat mag er zeker wezen. Binnen drie tot vier weken bereikt u het gewenste resultaat namelijk al en dat voor minder dan veertig euro!

 

Anus bleken gaat niet altijd zonder gevaren. In principe zijn eerdergenoemde middelen absoluut niet schadelijk voor de gezondheid. Al kan het de huid wel uit drogen. Een tip is om na het bleken de anus goed te blijven hydrateren middels een hydraterende olie of crème. Voor meer informatie over de anus bleekcrème kunt u ook altijd op onze site terecht.

Thuis anus bleken is veilig, discreet en hygiënisch. Binnen een korte tijdsduur zult u het gewenste resultaat bereikt hebben. En daarna kunt u er vele maanden genieten!

Meer informatie over Veilig Anus Bleken

Easy Beauty is expert op het gebied van permanente make-up

Bent u op zoek naar een betrouwbare permanente make-up salon in Tilburg of omgeving? Van harte welkom geheten bij Easy Beauty! Het gezicht achter de Easy Beauty salon is Bettina. Zij neemt uitgebreid de tijd u te leren kennen, te overleggen en vervolgens te adviseren over permanente make-up. Bettina heeft jarenlange ervaring en is in het bezit van vak-specialistische diploma’s.

Ondanks de drukte in de salon, is deze vakvrouw regelmatig te vinden op allerlei vakbeurzen. Ze geeft daar demonstraties en lezingen. Easy Beauty is gevestigd in het Noord-Brabantse ’s Gravenmoer. Klanten komen uit de directe omgeving, maar zeker ook uit de rest van het land. Het is een misverstand dat permanente make-up alleen geschikt is voor vrouwen. Mannen kunnen bijvoorbeeld gebaat zijn bij een professionele wenkbrauwbehandeling. Zeker als de natuurlijke wenkbrauwen dun en/of ongelijk zijn.

Volle lippen, mooi van kleur

Permanente make-up voor de lippen is aan te raden als u een strakke belijning of vollere lippen wenst. Daarnaast is deze behandeling zinvol als u bij het aanbrengen van lippenstift gehinderd wordt door de fijne lijntjes langs uw lippen. De behandeling bestaat uit het aanbrengen van natuurlijke pigmenten net onder de bovenste huidlaag. Het verschil met tatoeëren is dat het minder diep gebeurt. Bij Easy Beauty wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur en aanverwante benodigdheden. De medewerkers houden zich strikt aan de voorschriften van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV). Als u een behandeling bij Easy Beauty overweegt, bent u bij deze uitgenodigd een kennismakingsafspraak te maken. Geheel vrijblijvend krijgt u dan uitleg over hoe iedere afzonderlijke behandeling eruit ziet. De salon is op doordeweekse dagen van 09.00 tot 17.30 geopend. Komt het beter uit in de avond of het weekend? Dat kan, maar we verzoeken u eerst een afspraak te maken. Het telefoonnummer van Easy Beauty is 0162-696753. Het mailadres luidt info @ easy-beauty.nl.

https://www.easy-beauty.nl

© 2021 TT FM

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑