TT FM
Image default
Relatie

De relatietherapie in Twello helpt je met de moeilijke problemen

Met de perfecte relatietherapie in Twello ben je weer aan het werk aan je relatie waar je misschien niet meer helemaal tevreden over bent. Helaas werkt het zo in relaties dat je niet altijd meer op een lijn blijft zitten en niet meer gelukkig bent met elkaar. Maar dat betekent niet dat je direct de handdoek in de ringmoet gooien, want het kan juist door middel van de relatietherapie in Twello ook een opening kunnen zijn om wel met elkaar verder te gaan maar juist op een andere manier. Je kunt een stootje krijgen in je relatie of de warmte is er uit verdwenen. De therapeut van de relatietherapie in Twello heeft al veel situaties mee gemaakt en weet goed hoe hier op moet worden ingegaan. 

Gesprek

Je komt naar de relatietherapie in Twello samen met je partner, maar na een sessie zal  je allebei even apart een gesprek kunnen voeren. Ook kan je dingen aan de therapeut overdragen die je liever niet zegt waar de nader bij is. Dit zal later dan nog wel ter sprake kunnen komen, maar zo kan je het gevoel hebben dat de therapeut je ok echt begrijpt. Laat je door de relatietherapie in Twello niet nog verder van je partner af gaan staan, maar zorg ervoor dat je er echt voor open staat. Wanneer je er niet voor openstaat dan gaat het ook niet werken. Als je hier moeite mee hebt kan de relatietherapie in Twello je daar ook weer bij helpen. 

Partners

Heb je samen met je partner iets meegemaakt dat je niet snel meer van je netvlies af krijgt of is je partner misschien vreemd gegaan. Het hoeft niet altijd het einde van een relatie te betekenen, want misschien deed je partner het wel met een onderliggende reden. Bij de relatietherapie in Twello kom je hier achter en kan je kijken of het nog een kans heeft.