Volledig objectief

Poliswijzer heeft als onafhankelijke vergelijkingssite het doel om consumenten objectief te informeren over verzekeringen en prijzen van verzekeraars. Het zorgverzekering vergelijken 2021 is dus een belangrijk onderdeel daarvan. Het team bestaat uit mensen met maar liefst negentien jaar ervaring en kennis in het vergelijkings gebied. Poliswijzer stelt je als klant in staat tot het maken van een gemakkelijke vergelijking op de zorgvergelijker door het aanbieden van verschillende filteropties. Hierdoor kun je alle beschikbare polissen vergelijken op basis van premies, dekkingsvoorwaarden en eventuele kortingen.

Zoekresultaten

Zorgverzekeraars betalen Poliswijzer niet om opgenomen te worden in de vergelijking van zorgverzekeringen. Dit houdt in dat zorgverzekeraars geen invloed kunnen uitoefenen in de ranking van de zoekresultaten. Voor jou als consument betekent dit dat de voor jou voordeligste zorgverzekering altijd als eerste uit de zoekresultaten naar boven komt. Poliswijzer vergelijkt daarnaast niet alleen zorgverzekeraars, die hun premies en voorwaarden ter beschikking hebben gesteld. Ook worden polissen getoond van verzekeraars, die je niet via Poliswijzer kunt afsluiten.

Zorgverzekering vergelijken op Poliswijzer

Voor een snel overstap- of afsluitproces kun je op de website van Poliswijzer een top vijf vinden van de goedkoopste basiszorgverzekeringen met het maximum van eigen risico van €885.00 en minimaal vijftig procent vrije ziekenhuiskeuze. Wil je liever een zorgverzekering, die naadloos aansluit bij je behoeften, vul dan je persoonlijke gegevens in voor een basis vergelijking. Bij opties kun je daarnaast nog filteren op verdere wensen, zoals de hoogte van het eigen risico, betalingstermijn en aanvullende dekking.

Afsluiten verzekering

Voor het zorgverzekering vergelijken 2021 en afsluiten van een zorgverzekering via Poliswijzer heb je een aantal opties. Poliswijzer stuurt je door naar de website van de door jou gekozen zorgverzekeraar. Hier kun je vervolgens de verzekering online afsluiten. Ook kun je via Poliswijzer de zorgverzekering afsluiten door de formulieren op de website in te vullen. Na ontvangst van je nieuwe polis heb je twee weken bedenktijd. Binnen die tijd kun je zonder opgaaf van reden nog annuleren. Gedurende de looptijd van je zorgverzekering is voor verdere vragen en/of wijzigingen de zorgverzekeraar je aanspreekpunt.