TT FM
Image default
Gezondheid

Laat je eens lekker masseren bij Yules Masseert

Wist je dat een massage nemen erg goed voor je gezondheid is? Niet alleen om eens goed tot rust te kunnen komen en je hoofd leeg te maken, maar ook voor het je lichamelijke gesteldheid. Een massage zorgt er namelijk voor dat het lichaam een betere bloedsomloop krijgt waardoor er meer bloed stroomt naar plekken waar dit zonder een massage minder is. Het kan namelijk zo zijn dat een bloedvat wat dichter zit waar dus normaal minder bloed naar toe kan. Een massage zorgt ervoor dat daar meer bloed naar toe stroomt. Laat je daarom eens lekker masseren door Yules Masseert en ervaar wat dit met jou kan doen!

Wie is Yules Masseert?

Yules Masseert is een massage en fysiosalon. Je kan er terecht voor een heerlijke massage, maar je kan er ook terecht voor lichamelijke klachten die niet vanzelf over gaan. Yules Masseert beschikt over verschillende specialisten die je helpen snel van je klachten af te komen. Het is voor hen belangrijk dat het probleem bij de kern aangepakt wordt en daarom word er altijd van te voren een gesprek gevoerd om erachter te komen waar het probleem zit en daarvoor de juiste oplossing of behandeling te bieden.

Welke massages kan ik nemen en wat kosten deze?

Bij Yules is iedereen uniek en dat betekent dat ook iedereen op een andere manier behandelt word. Je kan in principe kiezen uit drie verschillende massages, de chronische pijn massage, de deep tissue massage of de ontspanningsmassage. Het is afhankelijk van de duur hoeveel de massage kost, maar de massages beginnen bij 45 minuten, deze kost 47 euro. Daarna lopen de minuten op van 60, 90 of 120 minuten. Hoe langer de massage duurt, hoe duurder de prijs uiteraard, maar dit maakt geen verschil in welke massage je hiervoor boekt. Maak via de website een afspraak of neem telefonisch contact op.