Categorie: Woning en Tuin

Een huis kopen in Hongarije bij een ervaren makelaar

Wilt u een huis gaan kopen in Hongarije? Voor het kopen van een huis in Hongarije is het goed om te kiezen voor betrouwbare partner. Kies daarom voor een gerenommeerde partij zoals ons voor een huis te kopen in Hongarije. Wij zijn een netwerk van Hongaarse makelaars kantoren en bemiddelaars. Gevestigd in Hongarije en gerund door Hongaren.  Voor een huis kopen in Hongarije nemen wij u alle zorgen uit handen. De verkoop en afhandeling geheel geregeld door de Hongaren ter plaatse. Dit is een groot voordeel voor u als koper want het geeft u niet alleen de afhandeling van het contract, maar ook hulp bij de overdracht van de elektriciteit, water etc. Zij helpen u hierbij.

Waar wilt u een huis kopen in Hongarije?

In Hongarije kun je op veel plaatsen een huis kopen. Zo is de omgeving van de stad Sárvár veel te koop. In Sárvár  ligt bijvoorbeeld een van de mooiste thermaal baden van Hongarije. Daarnaast is de omgeving van het Balton meer ook ideaal. Het Balaton meer is nog steeds een van de meest bekende plaatsen aan de west kant van Hongarije. Aan de westkant hebben wij mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden. Wilt u liever een huis kopen in Hongerij in het zuiden? Dan kan het in de regio Balatonboglar – Marcali. Dit is een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een echt stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden.

De koopprijzen

Een huis kopen in Hongarije is niet duur. Ons aanbod biedt voor ieder beurs mogelijkheden. U kunt al een huis kopen in Hongarije onder de ton.  Uiteraard is dit geen direct bewoonbare woning, maar meer een gebouw met muren en een dak. Boven de ton krijg je steeds beter woningen en vanaf 2 of mee krijg je woningen waar je direct vakantie kunt vieren of zelfs permanent kunt gaan wonen.

 

https://www.tiszameer.com/huis-kopen-hongarije

Cottage als bouwpakket laten leveren

Wanneer u zelf een beetje handig bent en het leuk vind om het in elkaar te zetten kunnen wij een Engelse cottage ook leveren als bouwpakket, zodat u zelf kunt bepalen wanneer u met dit bouwpakket aan de slag gaat. Het pakket wordt speciaal voor u gemaakt en is eigenlijk wel eenvoudig in elkaar te zetten, waarbij u gebruik kunt maken met de bijgeleverde werktekening met een duidelijke beschrijving van de stappen die moeten worden ondernomen om uw eigen cottage te plaatsen. Wanneer u bij ons in de showroom bent geweest heeft u kunnen zien dat er heel veel mogelijkheden zijn om de cottage naar uw wens te kunnen samen stellen, waarbij u heeft kunnen kiezen voor de grootte en breedte van het gebouw, of u er misschien wel een deur of schuifdeur in wilt, of ramen en een extra wand. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Vind u het geen uitdaging om uw eigen cottage in elkaar te zetten of heeft u er geen tijd voor dan doen wij dit graag voor u. Onze medewerkers zijn hiermee zeer ervaren en zullen het door u gewenste pakket snel en efficiënt in elkaar zetten, zodat u wellicht diezelfde avond nog in uw eigen cottage kunt zitten.

De mooiste cottage als bouwpakket

Wanneer u op onze site eens een kijkje neemt, zult u zien dat u ook via de site een cottage naar wens kunt samenstellen, waarbij u kunt kiezen uit vele opties. Bij stap één kiest u een model u dat u wel aanstaat en kiest daarbij de lengte en de breedte, daarbij kiest u ook uit welk dak dat u wilt, bijvoorbeeld een zadeldak of een schilddak. Vervolgens kunt u dan kiezen van welk houtsoort u uw cottage wilt hebben, waarbij u kunt kiezen uit eiken of douglas. Voor de kapcontructie kunt u naast douglas en eiken ook kiezen uit vuren hout. Bij de volgende stappen van uw cottage kunt u kiezen of u ramen wilt of deuren of misschien wel beide en dan klikt u dat aan. Wilt u ramen met vast glas of een dubbel kozijn met draairamen. U zou bijna duizelig worden van alle mogelijkheden die u kunt aanvinken. Als u alle stappen hebt gemaakt kunt u deze in de winkelmand leggen en hiervoor een offerte aanvragen. Vind u het lastig om het via onze site te doen, dan kunt u bij ons terecht in de showroom. Onze vakbekwame medewerkers staan voor u klaar om uw cottage samen te stellen.

http://www.bowisse.nl/engelse-cottage-tuin/

© 2021 TT FM

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑