Categorie: Woningen

Geberit gipsplaat voor het installeren van een toilet

De gipsplaten zijn geïmpregneerd

Een Geberit gipsplaat kopen betekent dat u een gipsplaat koopt die per vier delen geleverd wordt. De dikte is doorgaans 18 millimeter en de gipsplaten zijn geïmpregneerd. De platen worden met een bovenplaat geleverd. Vanwege het feit dat de Geberit gipsplaat geïmpregneerd is, is een dergelijke plaat ook ideaal geschikt voor de meer vochtige ruimtes.

 

Toonaangevend in sanitaire producten

Geberit werkt met GIS, een unieke draagconstructie en verbindingstechniek. Ook dit maakt het zelf monteren van de gipsplaten zo eenvoudig. Met de gipsplaten van Geberit kunnen bovendien bouwtoleranties gemakkelijk gecompenseerd worden. Met Geberit koopt u overigens gipsplaten van de beste kwaliteit. De producent geldt als toonaangevend in speciaal sanitaire producten en is ook de eigenaar van Sphinx. Behalve kwaliteit staat het voor duurzaamheid en werkt het bijvoorbeeld met waterbesparende producten en wordt bij alles nadrukkelijk rekening gehouden met het milieu.

 

Twee jaar garantie

Geberit gipsplaten zijn perfect voor directe afbouw en voor een snelle en eenvoudige montage. Het feit dat u op elk product tenminste twee jaar garantie krijgt, zegt heel erg veel. Bij Geberit hebben ze vertrouwen in de eigen producten.

 

Geberit gipsplaat

Een Geberit gipsplaat geldt als een universele gipsplaat die uitermate geschikt is voor alle inbouwreservoirs. Groot voordeel is het feit dat alle gaten voor de reservoirs voorgeboord zijn. Daardoor is het mogelijk om gewoon zelf – helemaal alleen- de Geberit gipsplaten te monteren. Meer dan een kwestie van uitpakken en monteren is het vaak niet. Het is een van de voordelen van een Geberit gipsplaat kopen.

 

https://www.installatievakwinkel.nl/geberit-gis-set-gipskartonplaten-voor-wand-wc-voor-sigma-inbouwreservoir-12-cm-442331001

Wat is een waterbesparende douchekop

 

De vraag wanneer een douchekop waterbesparend is en de vraag of een douchekop duurzaam is, zijn twee verschillende vragen. Een douchekop is waterbesparend als het minder water verbruikt dan een normale douchekop. Veel mensen denken dat als iets waterbesparend is het ook meteen duurzaam is. Dit is niet zo, iets is pas duurzaam als de bron van de douchekop, het water dus, duurzaam verkregen is. Dit betekent dat als de waterleveranciers het water duurzaam aanleveren, de douchekop ook duurzaam werkt.

Voordelen van een waterbesparende douchekop

Het eerste voordeel van een besparende douchekop is dat het geld bespaart. Het bespaart naast geld op de waterkosten ook geld op de totale gas kosten. De totale besparing bij een gezin van vier personen is ongeveer €160,- per jaar. Verder helpt het, zoals in de inleiding al beschreven is, met het reduceren van het totale water gebruik in Nederland.

Wanneer is een douchekop waterbesparend en wanneer is het duurzaam?

Een besparende douchekop verbruikt minder water dan een normale douchekop. In de douchekop is een begrenzer ingebouwd, waardoor er minder water wordt verbruikt. Door verschillende technologieën wordt ervoor gezorgd dat de straal van de douche niet minder prettig wordt. Deze technieken zijn het gelijk spreiden van het water en het toevoegen van lucht. Ook vernevelen sommige douches het water. Hierdoor voelt het alsof er veel water over je lichaam stroomt, maar in werkelijkheid is dat niet zo.

Een waterbesparende douchekop de oplossing voor jou?

De afgelopen jaren hoor je elke zomer van de Nederlandse waterleveranciers, de volgende woorden, vul geen zwembadjes, douche niet te lang en gebruik niet onnodig water. Doordat een douche veel water gebruikt, heeft het een grote impact op het totale watergebruik in Nederland. Een waterbesparende douchekop kan helpen om deze grote impact op het watergebruik te verminderen.

 

https://www.badkamerwinkel.nl/douche/douchekop

© 2021 TT FM

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑