TT FM
Image default
Vervoer en transport

De beste taxiservice in Westland

Wilt u van punt A naar punt B maar niet zelf rijden? Of beschikt u bijvoorbeeld niet over een auto of rijbewijs, twijfel dan niet om westland taxi in te schakelen. Wij bieden een uitstekende taxiservice aan voor een zeer aantrekkelijke prijs. Onze westland taxis zijn al jaren de beste optie in de regio voor een chauffeursservice. Bij ons wordt u met een toegewijde service opgehaald en afgezet in een fijn voertuig met uiteraard alleen de beste chauffeurs. Heeft u een speciaal verzoek, heeft u de voorkeur aan een bepaalde wagen of chauffeur dan doen wij er alles aan om hier werk van te maken als onze westland taxi uiteindelijk voor uw deur staat. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en hoeft u dus nooit te twijfelen om ons op te bellen. Geef ons een belletje en wij garanderen u dat uw reis, hoe kort of hoe lang deze ook is een plezier wordt. 

Chauffeurs

Onze chauffeurs worden naast hun taxi-opleiding uitgebreid opgeleid door ons om u een uitstekende service te bieden. Wij vinden dat dit een cruciaal aspect is van een taxi service en vinden het daarom belangrijk om ons personeel zo goed en zo uitgebreid mogelijk op te leiden. Ervaring is een vereiste en bij ons vindt u de meest ervaren chauffeurs in de regio die dag en nacht voor u klaarstaan. Heeft u voorkeur voor een vrouwelijke chauffeur, ook deze optie heeft u uiteraard bij onze west land taxi. Uw service, uw voorkeur, en veiligheid staan voorop zodat uw ritje niet alleen een A naar B wordt maar een werkelijke memorabele prettige ervaring! 

Betaalwijze

Uw heeft bij ons de mogelijkheid om op verschillende wijze te betalen en uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een betaalbewijs te ontvangen. Wilt u digitaal, cash of met pin betalen? Dat is zeker mogelijk bij ons.