TT FM
Image default
Woning en Tuin

Een huis kopen in Hongarije bij een ervaren makelaar

Wilt u een huis gaan kopen in Hongarije? Voor het kopen van een huis in Hongarije is het goed om te kiezen voor betrouwbare partner. Kies daarom voor een gerenommeerde partij zoals ons voor een huis te kopen in Hongarije. Wij zijn een netwerk van Hongaarse makelaars kantoren en bemiddelaars. Gevestigd in Hongarije en gerund door Hongaren.  Voor een huis kopen in Hongarije nemen wij u alle zorgen uit handen. De verkoop en afhandeling geheel geregeld door de Hongaren ter plaatse. Dit is een groot voordeel voor u als koper want het geeft u niet alleen de afhandeling van het contract, maar ook hulp bij de overdracht van de elektriciteit, water etc. Zij helpen u hierbij.

Waar wilt u een huis kopen in Hongarije?

In Hongarije kun je op veel plaatsen een huis kopen. Zo is de omgeving van de stad Sárvár veel te koop. In Sárvár  ligt bijvoorbeeld een van de mooiste thermaal baden van Hongarije. Daarnaast is de omgeving van het Balton meer ook ideaal. Het Balaton meer is nog steeds een van de meest bekende plaatsen aan de west kant van Hongarije. Aan de westkant hebben wij mooi aanbod in de regio met Hévíz en Keszthely als het centrum. Natuurlijk bekend door het Balaton meer, maar vooral ook door het thermaal bad (meer) in Hévíz. Ook een omgeving waar u uw (tweede) woning voor de verhuur kunt aanbieden. Wilt u liever een huis kopen in Hongerij in het zuiden? Dan kan het in de regio Balatonboglar – Marcali. Dit is een mooi heuvelachtig gebied met veel wijngaarden. Een echt stukje Hongarije en niet ver van het Balaton meer en de grotere steden.

De koopprijzen

Een huis kopen in Hongarije is niet duur. Ons aanbod biedt voor ieder beurs mogelijkheden. U kunt al een huis kopen in Hongarije onder de ton.  Uiteraard is dit geen direct bewoonbare woning, maar meer een gebouw met muren en een dak. Boven de ton krijg je steeds beter woningen en vanaf 2 of mee krijg je woningen waar je direct vakantie kunt vieren of zelfs permanent kunt gaan wonen.

 

https://www.tiszameer.com/huis-kopen-hongarije