TT FM
Image default
Woning en Tuin

Til je nachtrust naar een hoger niveau met het merk Harrison Spinks

Vandaag de dag zijn er op de markt menig aantal verschillende beddenmerken terug te vinden. Voor het merendeel van deze beddenmerken geldt uiteraard dat ze hun eigen specifieke strategie hanteren. Daar is ook helemaal niets mis mee. De exacte strategie waarvoor wordt gekozen zal in de praktijk evenwel altijd voor een verschil in kwaliteit zorgen. Eén van de merken  die op dit vlak de hoogste toppen weet te scoren op de markt is ongetwijfeld Harrison Spinks. Dit niet in het minst omdat ze het grootste deel van het productieproces zelf in de hand houdt. Wil jij ook een meerwaarde creëren voor jouw nachtrust? Dan kan dit merk je daar absoluut bij helpen!

De unieke Harrison Spinks boerderij

Voor de boerderij van Harrison Spinks geldt dat ze een monumentale boerderij is welke kan worden bestempeld als uniek erfgoed. Het is hier dat Somnus haar eigen materialen kweekt. Voor deze prachtige boerderij geldt dat ze is terug te vinden in de buurt van het Engelse Yorkshire. Deze natuurlijke omgeving staat erom bekend over een uitstekend klimaat te beschikken. Deze zorgt ervoor dat het bedrijf over de mogelijkheid beschikt om verschillende zeer hoogwaardige materialen te kweken die vervolgens worden gebruikt bij het realiseren van de matrassen. 

Een geschikte matras op basis van ieders wens en verwachting 

Binnen het assortiment met matrassen van Harrison Spinks zal je meteen kunnen vaststellen dat er heel wat verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een matras met: 

  • Een hogere veer; 

  • Meerdere lagen wol;

  • Meer veren; 

Bij het kopen van een matras van dit merk zal je kunnen vaststellen dat er altijd een uitstekende stabiliteit zal worden gerealiseerd. Om voor een optimale stabiliteit te kunnen zorgen wordt er in de praktijk voor gekozen om het materiaal te stitchen. Dit betekent dat er twee rijen veren worden vastgezet aan de zogenaamde border van de matras. Dit is in de praktijk ook te zien. De border is hierdoor niet alleen stabieler, daarnaast veert ze meer en blijft ze ook merkelijk langer veerkrachtig. Stuk voor stuk interessante voordelen waar je bij een matras van dit merk van kan genieten. 

Altijd verzekerd van het gebruik van de beste natuurlijke materialen

Wanneer je gebruik gaat maken van een bepaald merk voor wat het kopen van je nieuwe bed betreft spreekt het voor zich dat je ook altijd rekening zal willen houden met het soort materialen waar gebruik van is gemaakt. Voor Harrison Spinks geldt dat ze zweert bij het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke materialen. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om onder meer:

  • Paardenharen;

  • Wol; 

  • Mohair;

Tegenwoordig wordt er door experten vaak gesteld dat een kwalitatief bed één van de belangrijkste kopen is die je kan doen in je woning. We kunnen dat ook moeilijk ontkrachten. Je dient er immers rekening mee te houden dat je er uiteraard elke dag gebruik van gaat maken. Bovendien is het zo dat opeenvolgende slechte nachten al snel hun tol gaan eisen. Doe je zelf dit niet aan en kies voor een bed van Harrison Spinks. Op die manier zal je tot de vaststelling komen dat je zal kunnen slapen zoals in het verleden nog nooit eerder het geval was.

 

Gerelateerde artikelen

Een leuk rolgordijn voor je woonkamer

Hoe bescherm ik mijn vloer?

Cottage als bouwpakket laten leveren