TT FM
Image default
Tuin en buitenleven

Een mooie tuin met Hovenier Schiedam

Een nieuw huis en een kale tuin, je wilt natuurlijk dat je tuin net zo mooi is als het huis van binnen. Een mooie tuin geeft een fijn gevoel. Zeker in de zomer kan een tuin enorm veel geluk en plezier geven. Planten hebben we nodig in ons leven en zij hebben ons nodig. Het maakt niet uit voor Hovenier Schiedam wat voor wensen of behoefte jij hebt voor je tuin. Samen kom je tot een passende oplossing, zelfs als het budget niet heel groot is. Of het nu gaat om een ontwerp, het aanleggen of alleen onderhoud bij Ekhart Groen kun je terecht voor al je ideeën.

Ontwerp

Wil je graag een nieuwe tuin of de oude tuin vervangen voor een nieuwe? Heb je nog niet helemaal een idee wat je precies wilt en hoe het er dan allemaal uit komt te zien? Dan is het een goed plan om eerst een ontwerp te laten maken. Je kan bij Hovenier Schiedam terecht voor het ontwerpen van je nieuwe tuin. Samen bespreek je alle behoefte en wensen en samen kom je tot een mooi ontwerp. Nadat het ontwerp is goedgekeurd kan je ervoor kiezen de tuin ook te laten leggen door Hovenier Schiedam. 

Aanleggen

Het ontwerp van de tuin is stap 1, daarna moet het ontwerp ook werkelijkheid worden. Tijdens het ontwerpen van de tuin word er goed gekeken naar de inrichting, beplanting en afmetingen. Het aanleggen is het echte werk en Ekhart Groen gaat ervoor zorgen dat het ontwerp ook echt werkelijkheid word. Heb je een tuin waar nog veel oude planten en bomen staan? Dan moeten die eerst weggehaald worden, geen probleem want ook dat kan geregeld worden. Je kan er ook voor kiezen dit zelf te doen.

Onderhoud

Een mooie tuin en nieuw is natuurlijk prachtig en heerlijk, maar zo een tuin moet ook onderhouden worden. De onderhoud kan volledig gedaan worden door Hovenier Schiedam.