TT FM
Image default
Dieren

Je kat is vermist, en nu?

Het is de schrik van veel kattenbaasjes: je kat is niet meer thuisgekomen na een dag vol avontuur. Zijn etensbakje staat nog vol op de overloop en er is geen spoor van hem te bekennen. De paniek slaat bij veel mensen dan toe. En terecht, want je kleine vriend is niet thuis. Maar wat kan je nu het beste doen? Een van de belangrijkste dingen die je al had moeten doen is je kat chippen. Dus laten we daar mee beginnen.

Je kat laten chippen bij dierenarts Eindhoven Woensel

Op het moment dat je een kat aanschaft is het verstandig om zo snel mogelijk met hem naar de dierenarts te gaan. Zij zullen hem goed nakijken en als jij het goed vindt, ook voorzien van een chip. Je kat zal hier niks van merken en geen last van hebben. De chip is voorzien van jouw gegevens. Dus als je kat gevonden is en naar de dierenambulance of dierenarts wordt gebracht, dan kunnen zij jou meteen traceren. En voor je het weet zijn jullie weer herenigd. Dus wat je ook doet, neem snel contact op met dierenarts Eindhoven Woensel en laat je kat chippen!

Laat iedereen weten dat je kat vermist is

Oke, je kat is gechipt maar daar heb je hem niet meteen mee terug helaas. Dus merk je dat je kat vermist is, laat dit dan zo snel mogelijk aan veel mensen weten. Van je familie, vrienden en buurtgenoten aan toe. Zet een foto op facebook en vermeld hierbij belangrijke kenmerken van je kat. Ga ook rondjes rijden of lopen door de buurt en bezoek plekken waarvan je weet dat hij daar vaak komt. Weet je je echt even geen raad meer? Neem dan contact op met dierenarts Eindhoven Woensel. Zij kunnen je verder helpen met raad en advies.  

http://www.web-wings.nl