TT FM
Image default
Dieren

De hondentrimsalon in Den Haag weet raad met je hond

Bij de gezellige hondentrimsalon in Den Haag wordt jouw viervoeter eens goed onder handen genomen. Het is bij een hondentrimsalon in Den Haag niet alleen maar de bedoeling dat de hond goed wordt geknipt en weer wordt voorzien van de juiste verzorging, maar daarnaast gaat het er ook echt om dat de hond een behandeling heeft waar hij of zij even tot rust kan komen en in de watten wordt gelegd. Of de hond tot rust komt is uiteraard aan de hond zelf, want de mede hondjes die hier ook in de salon rondlopen kunnen er ook voor kiezen om samen met je hond in de wachtruimte te gaan spelen. Het is dus echt een uitje voor de hond om naar de hondentrimsalon in Den Haag toe te mogen gaan. 

Vacht

Een van de behandelingen die wordt aangeboden bij de hondentrimsalon in Den Haag is de vachtverzorging. Omdat iedere hond een andere vacht heeft, vraagt dat per hond weer een andere aanpak. Dat heeft betrekking op het ras hond bijvoorbeeld. Heb je een hond die veel krullen heeft, dan wordt die op een andere manier behandeld dan een hond met hardere en zachte en steile haren. Een goede verzorging van de vacht is volgens de hondentrimsalon in Den Haag essentieel om te zorgen dat de hond gezond blijft. 

Haren in de zomer

De vacht van een hond is de beschermlaag van het dier tegen alle invloeden die van buitenaf op hem of haar afkomen. Denk aan de joude winters en de warme zomers, maar ook het vuil in een bos en in de lucht. Je denkt misschien dat het nodig is om je hond juist te ontdoen van alle haren in de zomer, maar dat is dus echt niet waar. Dat hoef je niet te doen, want de hond heeft juist liever wel haar, zodat op die manier de warmte uit het lichaam van het beest kan verdwijnen. Bij de hondentrimsalon in Den Haag weten ze hier raad mee en zullen je dan ook goed adviseren.