TT FM
Image default
Telefonie

Lekker buiten hardlopen

Je besluit om eens lekker stukje te gaan hardlopen. Even lekker erop uit. Je hebt namelijk al de hele week binnen gezeten en moet even je energie kwijt. Bovendien is het ja ook gezond om even lekker naar buiten te gaan. Je trekt je schoenen aan en gaat naar buiten. Als eerste komen de zonnestralen tegenmoed. Vervolgens voel je de eerste lentebries door je haren. Je bent inmiddels al bijna je straat uit en dan gebeurt het. Je laat je telefoon vallen. Je schrikt meteen. Je pakt je telefoon op en kijkt wat de schade is. Ah balen. Je hebt een barst in je scherm. Je vraagt je af: “hoe had ik dit kunnen voorkomen?”.

Het antwoord op de vraag

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel erg eenvoudig: een smartphone hoesje. Het smarthoesje breekt de val van jouw telefoon. Zeker wanneer je een duur toestel hebt dan is het aan te raden om smartphone hoesje te kopen. De slimme mensen onder ons kopen er ook meteen een beschermglas voor het beeldscherm bij. Zo zorg je er namelijk voor dat je telefoon is beschermt tegen barsten, krassen en vuil. Er zijn overigens ook smartphone hoesje die je smartphone waterdicht maken. Dit is erg aan te raden aan mensen die bijvoorbeeld veel met water in contact komen. Het zou ja erg zonde zijn om die nieuwe IPhone 13 door water kapot te laten gaan. Je gooit dan een hele hoop geld weg.

Wat leer je hier dus van?

Je leert hiervan dat je als je een nieuwe telefoon koopt je er meteen een smartphone hoesje en beschermglas bij moet pakken.

https://www.telefoonhoesje.nl/