TT FM
Image default
Horeca

Een horecascherm wat is dat?

Een horecascherm plaats je tussen tafels in om scheiding tussen klanten te waarborgen. Hierdoor creëer je een veiligheidsgevoel voor klanten, zodat ze niet bang hoeven te zijn van verspreiding van virussen. Een horecascherm is een scheidingswand plexiglas of karton en kunststof. De horecaschermen zijn eenvoudig te monteren en blijven stabiel staan.  Doordat het scherm vensters heeft, kunnen mensen van verschillende tafels toch met elkaar praten.

Soorten horecaschermen?

Er zit veel variatie in horecascherm markt. Bedrijven hebben hier vaak al snel en op tijd ingespeeld op wat de markt wil. Zoals eerder vernoemd heb je verschillende horecaschermen je hebt bijvoorbeeld de kartonnen en kunststof schermen. Deze horecaschermen zijn gemaakt van een kartonnen frame en een doorzichtig kunststof venster. Deze schermen vind je in allerlei verschillende designs en zijn vaak ook te veranderen naar jou wensen.

Wat doet een horecascherm precies?

Door gebruik te maken van een horecascherm creëer je isolement tussen klanten in het restaurant of in de bar. Deze schermen zorgen dat er een scheiding is tussen alle tafels. Dit kan ervoor zorgen dat klanten zich veilig voelen, en het grootste voordeel is dat de verspreiding van virussen wordt voorkomen. Doordat alle tafels van elkaar gescheiden zijn, kan de horeca op een veilige manier opengehouden worden. Het scherm is transparant waardoor er een gevoel van verbondenheid ontstaat. Stel je gaat met vrienden of familie dan kan je nog met elkaar communiceren en te zien tijdens het dineer.

https://endlessbranding.com/horecaschermen/