TT FM
Image default
Banen en opleidingen

Programmamanager Dansen in de Wolken

-Je hebt minimaal een bachelordiploma HBO afgerond; -In de afgelopen 10 jaar heb je minimaal 3 jaar projectmanager werkervaring bij de overheid; -Als verandermanager voor organisatie- en cultuurverandering heb je overduidelijke werkervaring ; -Je hebt duidelijke werkervaring op het gebied van informatievoorziening en documentbeheer. Wens: -Je hebt overduidelijke werkervaring met de implementatie van processen en systemen op het gebied van informatiemanagement; -Je hebt overduidelijke werkervaring in documentmanagement (DM), bedrijfsprocesmanagement (BPM) en kwaliteitsmanagement.

JOBOMSCHRIJVING

De waterdichtingsplaat De Stichtse Rijnlanden zorgt voor dijken, schoon water en droge voeten in een klein gebied in Zuid-Utrecht en Zuid-Holland. Waterschap De Stichtse Rijnlanden is een van de 21 waterschappen in Nederland. Net als de gemeente is het waterschap de lokale overheid. Waterschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR) bestaat uit een algemeen bestuur, directies Dijkgraaf en Hoogheemraadds en meer dan 500 medewerkers.

Ons waterschap voert veel belangrijke taken uit. Versterking van de “Lektik” en de nieuwe “Milieuwet”, enz. Onze organisatie is steeds meer een netwerkorganisatie, en kan niet langer gebruik maken van traditionele organigrammen voor visualisatie. Onze informatievoorziening hoopt in te spelen op deze veranderingen en veranderingen van afdelingsgericht sturen naar procesgericht sturen. Daarnaast voert HDSR ook diverse onderling samenhangende projecten uit, zoals de implementatie van Content Suite, de organisatie van het archiveringssysteem en het uitfaseren en opschonen van DM’s. Daarom lanceert HDSR het “Cloud Dancing” -project van de afdeling Informatiebeheer.

Opdracht:?

Op het gebied van informatiemanagement moeten nog enkele stappen gezet worden en zorgt het programma voor een achterstand op alle projecten waarbij we ons richten op de verdere ontwikkeling van de informatievoorziening en de implementatie van Content Suite. Dit betekent dat medewerkers verschillende manieren van werken krijgen. Als projectmanager heb je affiniteit met het werk van het waterschap en een sterke visie op informatievoorziening. Het doel van de toewijzing: het programma en het basisproject (zoals hierboven beschreven) realiseren. Het belangrijkste is dat uw leiderschapsstijl moet worden geleid en geleid door het perspectief van een helikopter en het perspectief van resultaten. Je blijft actief samenwerken met anderen (vooral bedrijven) om zaken af ​​te ronden.

OVERIGE

In overleg.

https://www.vindazo.nl/keywords/programmamanager.html