FunctieAls restaurantmanager ben je een vaste schakel in het restaurantteam en ben je verantwoordelijk voor de juiste begeleiding en begeleiding van het team om zo de overall vooraf bepaalde beleving voor klanten te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het restaurant en draagt de eindverantwoordelijkheid. Restaurantmanagers kunnen zorgen voor het openen en sluiten van restaurants in exploitatie en beheer. Je hebt een goed begrip van de dagelijkse diensten en biedt waar nodig hulp, door klanten naar een tafel te leiden die net zo schoon is als je teamleden. Je accepteert bestellingen en zorgt voor eten en drinken. U kunt het ook inzetten in een bar om dranken te bereiden, inventaris te organiseren, inventaris aan te vullen, koelkasten aan te vullen, afwas te doen … U kunt ervoor zorgen dat het team in onze situatie de beste rol speelt binnen dit concept. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het naleven en volgen van interne procedures. Dit betekent dat u de volledige ervaring van het concept begrijpt en ervoor zorgt dat u extra producten promoot bovenop de bestellingen van klanten. AanbodVerloning volgens barema Jouw profielWe hopen dat u bekend en vertrouwd bent met de beschikbare digitale tools, zodat u taken in detail kunt uitvoeren. Hiervoor wordt een interne opleiding voorzien. Het gaat hierbij om software zoals bestellingen, klokken, planningstools … De organisatie van het restaurant is uw verantwoordelijkheid, wat betekent dat u de hele operatie nauwlettend in de gaten moet houden en de voorraad met betrekking tot bestellingen, ontvangsten, HACCP en afvalcontrole moet beheren. Als restaurantmanager kunt u een bedrijf runnen zoals u uw eigen bedrijf runt. U begrijpt en beheert inkomsten en uitgaven en kunt ze correct interpreteren.
|
https://www.vindazo.be/vacatures/restaurant-manager.html |