TT FM
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen bij Happie Delivery tijdens kerst in Leeuwarden

De feestdagen zijn bij uitstek geschikt om gezellig samen te zijn met vrienden en familie. Tijdens kerst wil je natuurlijk lekker eten en drinken, maar wie heeft er zin om de hele dag in de keuken te staan? Happie Delivery Catering biedt de oplossing! Hiermee kun je op een gemakkelijke manier catering bestellen en genieten van een heerlijke kerst zonder dat je zelf iets hoeft te doen. Lees verder om te ontdekken waarom Happie Delivery Catering perfect is voor kerst in Leeuwarden.

Waarom kiezen voor Happie Delivery Catering?

Er zijn veel redenen waarom Happie Delivery Catering een goede keuze is voor catering tijdens kerst in Leeuwarden. Hier zijn enkele van de belangrijkste redenen:

1. Lekkere en feestelijke gerechten

Bij Happie Delivery Catering worden alleen de beste ingrediënten gebruikt om de gerechten te bereiden. Daarnaast bieden ze ook veel feestelijke opties, zoals luxe hapjes en culinaire buffetten.

2. Ruim assortiment aan gerechten

Happie Delivery Catering heeft een ruim assortiment aan gerechten waaruit je kunt kiezen. Of je nu op zoek bent naar een kerstbuffet, een luxe borrelplank of een compleet kerstdiner, ze hebben voor ieder wat wils.

3. Online bestelgemak

Je kunt heel gemakkelijk online je bestelling plaatsen bij Happie Delivery Catering. Het menu is duidelijk en overzichtelijk en je kunt precies aangeven wat je wel en niet wilt.

4. Service op maat

Happie Delivery Catering biedt service op maat. Zo kunnen ze bijvoorbeeld rekening houden met specifieke dieetwensen en allergieën.

Menu-opties

Het menu van Happie Delivery Catering is uitgebreid en biedt voor elk wat wils. Hier zijn enkele voorbeelden van menu-opties die perfect zijn voor kerst in Leeuwarden:

1. Kerstbuffet

Vleesgerechten zoals stoofpotje van wild en rundvlees met gepofte knolselderij Visgerechten zoals gerookte zalm en gamba’s in knoflookolie Verschillende soorten groentegerechten zoals witlof met ham en kaas, spruitjes en aardappelgratin Diverse broodsoorten, tapenades en smeersels Desserts zoals cheesecake, ijstaart en fruit

2. Luxe borrelplank

Diverse luxe kazen en vleeswaren Verschillende soorten noten en olijven Diverse soorten brood en dips

3. Compleet kerstdiner

Voorgerecht: carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas Hoofdgerecht: hertenbiefstuk met rode wijnsaus, aardappelpuree

https://www.happiedelivery.nl/catering-leeuwarden/