TT FM
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau van Brievenbusbanket.nl

Taart Per Post

Brievenbusbanket.nl verkoopt heerlijke brievenbustaart die zoals de naam al doet vermoeden in een brievenbus doosje wordt geleverd. Een groot voordeel hiervan is dat je niet meer op de bezorger hoeft te wachten om het pakketje aan te nemen. Brievenbusbanket.nl verpakt het gebak uiteraard erg goed zodat het vers en heel aankomt. Ze verkopen momenteel vier verschillende soorten taart per post dat je kan bestellen. Zo kan je kiezen uit Haagsche Hopjes Banket, Kaneel Banket, Chocolade Banket of Walnoot Sinaasappel Banket. Wij hebben alle vier de soorten geprobeerd in de grootste combinatiebox en we zijn fan!

Brievenbus Cadeau

Als het aan ons ligt is een brievenbus gebakje van brievenbusbanket.nl hét perfecte cadeau per post om te versturen naar iemand. Zo hebben wij op afstand onze verjaardag gevierd met de familie en taart verstuurd door Nederland en België. Maar we lazen op de website van brievenbusbanket.nl ook andere optie’s en momenten om een brievenbus cadeau te versturen. Zo ook bijvoorbeeld voor Moederdag of Vaderdag!

Zakelijk Bestellen

Ook zakelijke orders kan je bij brievenbusbanket.nl bestellen. Vanaf nu maak je jouw relatiegeschenken of cadeautje aan de thuiswerkers een stuk origineler, en vooral ook lekkerder! 

Maar brievenbusbanket.nl heeft ook nog iets erg leuks dat je aan je baas kan voorstellen, namelijk de verjaardagservice. Dit houdt in dat jouw baas maar eenmalig de adressen van jou en je collega’s doorgeeft met de data waarop jullie jarig zijn. Dan zorgt brievenbusbanket.nl er voor dat je altijd op je verjaardag een heerlijk vers cadeautje door de brievenbus ontvangt.

https://www.brievenbusbanket.nl/