TT FM
Image default
Aanbiedingen

De verschillende zitplaatsen op de voetbaltribune

De verschillende zitplaatsen op de voetbaltribune

Voetbal is een sport die mensen samenbrengt, en het is geen verrassing dat voetbalstadions vaak gevuld zijn met juichende fans. Maar vraag je je wel eens af hoe de verschillende zitplaatsen op de tribune heten? Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende termen voor zitplaatsen bij een voetbalwedstrijd.

 

De Kop of Cauldron 

Dit is een term die gebruikt wordt om het gedeelte van de tribunes aan één kant van een stadion te beschrijven. Het heeft meestal aanzienlijk meer fans dan andere delen van het stadion, waardoor het er extreem luid en energiek is. Deze secties staan vaak bekend als de “luidste” gebieden in het stadion.

 

Upper Deck 

Zoals de naam al zegt, bevindt dit gedeelte zich hoger in het stadion en biedt meestal een geweldig uitzicht op het hele veld. Veel stadions hebben meerdere niveaus van hoger gelegen dekken, waarbij elk niveau verschillende niveaus van comfort en gemak biedt. Een goede plek om alles van de wedstrijd te kunnen volgen dus!

 

Lower Bowl 

De lower bowl verwijst naar zitplaatsen die dicht bij de grond liggen en een geweldig uitzicht bieden aan degenen die er zitten. Deze plaatsen zijn meestal duurder dan de plaatsen op het hoogste niveau, omdat ze op de eerste plaats op het veld staan. 

 

Centre Circle 

Deze term verwijst naar zitplaatsen die vlak achter het middenveld liggen en een uitstekend uitzicht bieden op beide uiteinden van het veld. Deze plaatsen zijn relatief duur, maar ze bieden een meeslepende ervaring voor degenen die er zitten, omdat ze alle aspecten van het spel kunnen zien.

 

Zitplaatsen voor bij jouw voetbalclub!

Waar je ook zit bij een voetbalwedstrijd, je zult je zeker vermaken! Van de energieke kop of ketel, tot luxe zitplaatsen op het bovendek, elke zitplaats in een voetbalstadion biedt iets unieks en spannends voor fans! Dus als je de volgende keer je favoriete team gaat zien spelen, zorg er dan voor dat je weet wat voor soort stoel je krijgt, zodat je de best mogelijke ervaring krijgt! Ben je benieuwd naar tribunestoeltjes en stadionstoelen voor jouw voetbalclub? Neem dan een kijkje online!

 

https://skor.nl/