TT FM
Image default
Alarmsysteem

Een alarmsysteem draadloos aanschaffen

Een alarmsysteem draadloos aanschaffen is een goede optie als je op zoek bent naar een veiligheidsoplossing zonder dat er draden hoeven te worden getrokken. Dit type systeem maakt gebruik van batterijvoeding, waardoor het draadloos en flexibel is. Het voordeel van dit type systeem is dat het geïnstalleerd kan worden in elke ruimte, waardoor u meer controle kunt houden over de beveiliging van uw woning of bedrijf. Daarnaast is het systeem relatief eenvoudig te installeren en kan het gemakkelijk worden uitgebreid met extra sensoren of andere apparatuur als dat nodig is.

Als je een draadloos alarmsysteem gaat aanschaffen, heb je onder andere de volgende items nodig:

– Een voeding (meestal stroom) voor alle componenten. 

– Draadloze detectoren en sensoren om beweging, brand of inbraak te detecteren. 

– Controlepanel met bedieningsknopjes en display waarmee u het alarmsysteem kunt activeren/deactiveren, instellingen wijzigen etc. 

– Sirene of luidspreker die afgaat als er iets wordt gedetecteerd. 

– Draadloze communicatiecomponenten zoals een modem, router of GSM/GPRS-module voor het versturen van alarmmeldingen naar de monitoringcentrale.

 

Het bestellen van een alarmsysteem draadloos bij beveiligdnederland.nl

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om gebruik te maken van een draadloos systeem, zal je er goed aan doen om contact op te nemen met Beveiligdnederland.nl. Dit bedrijf weet namelijk als geen ander waar je op moet letten. Niet alleen kunnen zij de installatie naar wens uitvoeren. Ook zorgen zij er met plezier voor dat de meldingen ook worden doorgestuurd naar de meldkamer indien dit gewenst is. Hierdoor is een draadloos systeem zeer geschikt om te gebruiken in jouw eigen woning of bedrijf.