TT FM
Image default
Dienstverlening

Hoe kiest u de trouwlocatie: 5 aspecten om van uw feest een droom te maken

De trouwlocatie is waarschijnlijk de belangrijkste factor waarmee rekening moet worden gehouden wanneer men begint met het plannen van een huwelijk, omdat veel van de aspecten die later komen, er van afhangen, zoals de kleding, de bruiloft decoratie, het soort banket, enz.

Dit is waarschijnlijk ook het item waaraan u het meeste geld moet uitgeven bij het budgetteren van uw bruiloft. Daarom hebben wij dit artikel opgesteld met 4 tips om u te helpen bij het kiezen van uw trouwlocatie op de Veluwe. Bekijk ze!

 

Tip 1: Denk aan de geografische ligging

Veel bruidsparen kiezen voor een trouwlocatie heel dicht bij hun woonplaats, vooral om logistieke problemen te vermijden en het gemakkelijker te maken gasten over te brengen.

Anderen daarentegen kiezen voor een huwelijk op een verder afgelegen plaats en maken van het evenement gebruik om te reizen en een paar dagen door te brengen met hun gasten in een andere stad of een punt verder weg van stedelijke gebieden.

Hoe dan ook, u moet rekening houden met de bereikbaarheid van de locatie, zodat uw gasten uw feest zonder problemen kunnen bijwonen. Daarom raden wij aan transfers en verschillende manieren om er te komen te vergemakkelijken.

 

Tip 2: Afstand tot hotels en accommodatie

Bij elke bruiloft zijn er gasten die een slaapplaats of onderdak nodig hebben tijdens het huwelijksweekend, dus het is aan te bevelen dat de trouwlocatie Veluwe hotels in de buurt heeft.

Bovendien zal het bruidspaar ook een kamer nodig hebben om de eerste nacht na het huwelijk door te brengen. Daarom is het het meest geschikt om alles op één plaats te doen.

 

Tip 3: Binnen- en buitenruimtes

Dit zijn feestlocaties die verschillende ruimtes hebben om de verschillende fases van uw grote dag te vieren. In een ruimte met een tuin en zalen kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de tuin voor de burgerlijke ceremonie en vervolgens naar een van de zalen gaan om van het banket te genieten.

Als de trouwlocatie Veluwe die u hebt gekozen verschillende ruimtes heeft, maak dan optimaal gebruik van elke omgeving.

  

Tip 4: Decoratie en verlichting

Dit is heel belangrijk! Heeft de trouwlocatie zijn eigen leveranciers? Rekenen ze extra voor het inhuren van hun eigen leveranciers? Vergeet niet dat veel zalen geen leveranciers van buitenaf toelaten, omdat ze met sommigen afspraken maken en die binnen hetzelfde pakket aanbieden.

Vraag ook of het mogelijk is om u eigen weddingplanner in te huren, zelfs als ze al andere soorten diensten hebben. Meer weten over dit aspect zal u veel geld besparen in de eindafrekening.