TT FM
Image default
Dienstverlening

VoIP platform: wat het is, hoe het werkt en voordelen

VoIP platform is een technologie die uw bedrijf helpt de kwaliteit van uw gesprekken te verbeteren! Het stelt u in staat om gesprekken te ontvangen en te voeren via een internetverbinding. Met andere woorden, overal ter wereld kunt u genieten van de voordelen ervan, zolang u maar verbonden bent.

Met het VoIP platform kunt u nationale en internationale gesprekken voeren via een smartphone, tablet, telefoon of computer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hoge tarieven die de traditionele telefoonmaatschappijen in rekening brengen.

 

Leer hoe VoIP platform werkt

In feite is de VoIP-technologie vrij eenvoudig: wanneer u een verbinding maakt, wordt uw stem in data omgezet en vervolgens viahet internet verzonden. U maakt en ontvangt dus telefoontjes alsof u een normale telefoondienst gebruikt.

U hoeft uw telefoon dus alleen maar aan te sluiten op het internet (uiteraard met hoge snelheid!) met behulp van een kiezer, een analoge telefoonadapter of een IP-telefoon.

 

Zie wat de voordelen van VoIP platform zijn

Nu je hebt geleerd wat VoIP is en hoe het werkt, laten we dan eens kennismaken met een aantal van de belangrijkste voordelen? Lees meer!

 

Uw telefoonkosten aanzienlijk verlagen

Het verlagen van de telefoonkosten is een van de voordelen van het gebruik van VoIP-technologie, een van de belangrijkste redenen voor bedrijven om deze dienst te contracteren. Dit komt omdat er geen verschil is tussen lokale en interlokale gesprekken. Het tarief is immers in veel gevallen uniek en niet afhankelijk van het tijdstip of de operator die u gaat bellen.

 

Biedt meer mobiliteit en veiligheid aan uw bedrijf

U kunt uw VoIP platform overal ter wereld op elk moment meenemen. Dit komt omdat het niet direct verbonden is met uw bedrijf of een woning. Dus, zolang u verbonden bent met het internet en de kiezer op uw mobiele telefoon hebt geïnstalleerd, kunt u overal bellen en gebeld worden.

VoIP platform is een uitstekend alternatief dat bedrijven helpt om zich op een goedkope en effectieve manier tot hun publiek te verhouden. Het stelt u in staat om lokale, nationale en internationale gesprekken te voeren en te ontvangen met kwaliteit en tegen een veel betere prijs dan de traditionele telefoonmaatschappijen bieden. Het brengt dus verschillende voordelen met zich mee voor uw bedrijf.