TT FM
Image default
Sport

Zowel afvallen als aankomen kun je doen met een shake van Vitaminfood

De shakes van Vitaminfood zijn perfect voor zowel afvallen als aankomen. Door het brede assortiment kunt u uw favoriete smaak vinden. Door het subscription model krijgt u elke week een potje bij u thuis bezorgd. 

Waarom Vitaminfood?

Vitaminfood staat ervoor dat het niet nodig is gezond en goed eten gemakkelijk en niet duur hoeft te zijn. Voor gezond en makkelijk eten is het noodzakelijk de juiste vitamines, mineralen en voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit zorgt voor een goede hoeveelheid energie waarmee jij makkelijk de dag mee doorkomt. Vitaminfood wilt de taak van het maken van goed eten ontnemen, dit doen ze door een kant en klaar, alles in een alternatief. Dit is makkelijk voor als je maar kort te tijd hebt, aan het haasten bent of onderweg bent.

Afvallen met Vitaminfood

Als je wilt afvallen is het belangrijk dat je weet hoeveel calorieën je binnenkrijgt, Vitaminfood helpt hierbij ideaal. Omdat je de shake zelf maakt weet je precies hoeveel calorieën er in je shake zitten om af te vallen. Zo kan je hem nemen als vervanging van je ontbijt, lunch of avondeten. Doordat het makkelijk bij te houden is hoeveel calorieën er in een shake zitten is Vitaminfood de shake om af te vallen. Vitaminfood ontneemt je nu ook de tijd die je in de keuken moet staan en voedt je met 27 voedingsstoffen en alle vitaminen en mineralen die jij nodig hebt om genoeg energie te hebben voor de dag.

Aankomen met Vitaminfood 

Net als bij het afvallen zijn de shakes voor het aankomen ook makkelijk te bepalen op calorieën. Hierdoor weet je precies hoeveel calorieën je binnenkrijgt en is het aankomen makkelijker. De shakes kunnen gebruikt worden als ontbijt, lunch, of als avondeten. Om extra calorieën binnen te krijgen kan je hem ook gebruiken als extra maaltijd. Door dit te doen krijg je de calorieën van je normale voeding binnen plus de extra calorieën van de shake, dit versnelt het proces in aankomen en maakt dit ook makkelijker.