TT FM
Image default
Woningen

De trend van het moment

Ben jij op zoek naar aluminium kozijnen staal look? Neem dan een kijkje bij online kozijnen kopen. Op dit moment is de trend: Zwart stalen kozijnen. Dit geeft het huis een stoere, industriële en moderne uitstraling. Deze zwarte look past bijna bij alle stijlen van een huis! Ze hebben de uitstraling van stalen kozijnen. Staal is erg duur en isoleert slecht, hier is een oplossing voor bedacht. Staal look alleen dan heeft het de voordelen van aluminium!  

Voordelen van aluminium 

Er zijn genoeg voordelen van aluminium. Zo zijn deze kozijnen onderhoudsarm en goed geïsoleerd. Ze zijn ook smal en sterk, zo kunnen ze elegant overkomen. Het is een slijt- en kleurvast product, dus zo goed als onslijtbaar! Je kunt zelf een kleur kiezen. Wil je liever geen zwart? Kies dan voor wit, quartz grijs of antraciet. Je eigen afwerking kiezen. Zo kun je kiezen uit mat, glas of met een speciale opbouwstukken. Zoals al eerder beschreven zijn deze kozijnen goed geïsoleerd. De steellook worden geleverd met de nieuwste dubbel glas en isoleren uitstekend. 

Onderhoud van deze kozijnen is eenvoudig. Je hoeft ze maar 2 keer per jaar schoon te maken. Gebruik niet-agressieve zeep en spoel het daarna goed af. Gebruik altijd een zachte doek zodat je de kozijnen zelf niet beschadigd.  

Zo garandeert het bedrijf 5 jaar garantie! En geleverd binnen 30 dagen. Met altijd scherpe prijzen en uitstekend kwaliteit. Wil je meer informatie over de steellook? Neem gerust contact op met dit bedrijf, het professionele team staat voor je klaar.

https://www.onlinekozijnenkopen.nl/steel-look-kozijnen