TT FM
Image default
Woningen

Koop hier een ronde houten salontafel

Een ronde houten salontafel is een stijlvolle toevoeging aan ieder interieur. Of je nu een moderne, traditionele of klassieke stijl hebt, deze tafel past bij elke inrichting. Het is een meubelstuk dat geschikt is voor iedereen. Of je nu een klein gezelschap of een groot gezelschap hebt, een ronde houten salontafel is een geschikte optie voor iedere omgeving. Je kunt deze tafel gebruiken om gezellig bij te kletsen, of als een praktische leestafel waar je je boek of krant op kunt leggen.  

Deze tafel is te verkrijgen bij They & Me, een meubelzaak welke te vinden is in Nijmegen. Het leuke is dat je deze tafel in diverse stijlen, afmetingen en materialen, kunt kiezen.  

Kies zelf het materiaal 

Voordeel bij They & Me is dat je zelf kunt bepalen waarvan de ronde houten salontafel gemaakt gaat worden. Je kunt kiezen uit een houten tafel met een glanzende of matte afwerking, of een met een metalen onderstel. Want in het onderstel zijn ook diverse soorten te vinden Het leuke aan een apart onderstel is dat dit je tafel een moderne uitstraling en, stijlvolle look geeft. 

Een tafel is gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor hij lang meegaat. Je kunt de tafel gebruiken als bijzettafel, of je kunt er een kleine bank of stoel bij plaatsen, afhankelijk van de grootte van de tafel. Door de verschillende afmetingen is er altijd een tafel die aansluit bij je interieur. Al met al genoeg redenen om een leuke tafel aan te schaffen. Kom gezellig langs bij de meubelzaak in Nijmegen, They & Me. 

https://theyandme.com/tafels/salontafels/