TT FM
Image default
Bedrijven

3 tips bij het kopen van een boerderij

Ben je de stad zat en wil je liever op het platteland wonen? Misschien is een boerderij wel iets voor je

Bij het kopen van een boerderij moet je buiten het budget op meer dingen letten.

Denk bijvoorbeeld aan omgevingsfactoren, een begroting van kosten en of het wel praktisch voor je is. Hieronder hebben wij de tips per stuk weergeven.

 

Controleer omgevingsfactoren:

Kijk waar je terecht komt en wat je hier mag uitvoeren op deze grond. Op deze manier voorkom je dat er beperkingen spelen die je woongenot tegen houden. Kijk bijvoorbeeld waar de boerderij staat, als dit in   de buurt is van een veebedrijf kun je met allerlei eisen te maken krijgen.

 

Denk praktisch:

Beschik je over een goede auto en vind je het niet erg om een stuk te moeten tijden om te komen bij voorzieningen zoals winkels, scholen en de dokter. Als je heir geen problemen mee hebt is het geen probleem om landelijk te wonen. Heb je echter een drukke baan? Dan is het handiger om wat dichter bij een dorp of de stad te wonen.

 

Maak een begroting:

Een boerderij verbouwen klinkt heel leuk maar houdt er wel rekening mee dat hier nog een hoop verbouwingskosten bij komen kijken. Zorg dat je vooraf een begroting en plan hebt gemaakt waarin je de kosten vastlegt.

 

een boerderij kopen is dus nog niet zo makkelijk. Je moet dus op een paar dingen letten bij het aankopen van een boerderij

https://www.klement2.com/boerderij-te-koop

Gerelateerde artikelen

Hoe valt periodiek ademen op te lossen?

De relatie tussen afvallen en een Fat burner

Veilig werken met gevaarlijke stoffen in een notendop