TT FM
Image default
Bedrijven

Verlichting woonkamer

Bij kerst hoor je natuurlijk wel het ultieme kerstgevoel te krijgen. En hoe krijg je dat? Met kerstverlichting zit je al heel snel goed. Daarom is het belangrijk om voldoende kerstverlichting in huis te hebben. Vaak stellen mensen de vraag welke kerstverlichting moet ik kopen? Dat ligt eraan waarvoor je het wilt gebruiken. Zo heb je voor elke gelegenheid verschillende soort verlichting. 

LED kaarsen 

LED kaarsen is voor alledaags gebruik. Zo kan je het bij een romantisch diner neerzetten of lekker tijdens een avondje op de bank. De kaarsen zijn voorzien van een bewegende vlam waardoor ze niet van echte te onderscheiden zijn. LED kaarsen zijn er in diverse soorten en maten te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor bijvoorbeeld de kaarsensets. De kaarsensets bestaan uit 3 kaarsen in dezelfde kleur in verschillende hoogtes. Je kunt ze ook goed decoreren op een plateau. De kaarsen zorgen voor een stuk minder rommel en ook heb je geen last van brandgevaar dus je kunt je kinderen en huisdieren zonder zorgen alleen beneden laten. Je kunt het eigenlijk zien als een kleine investering, want de kaarsen hebben veel meer branduren dan normale kaarsen waardoor je er veel langer plezier van hebt. 

Guirlande

Mocht je een kerstboom net te veel vinden of heb je je kerstboom al staan, maar wil je het graag nog meer versieren door middel van wat kleinere decoratie. Dan zijn de guirlandes zeker een aanrader. Een guirlande is een kersttak die je zelf kunt verlichten en versieren hoe jij het wilt. De guirlandes worden veel voor binnen en buiten gebruikt. Je kunt de guirlandes versieren met kerstballen, slingers, strikken en om niet te vergeten natuurlijk de verlichting. Je kunt de guirlande mooi in een vensterbank leggen of als kerststuk op de eettafel. De guirlandes zijn niet alleen leuk tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door kan je genieten van de mooie guirlandes. Ze zijn te verkrijgen in verschillende soorten. Ook kan je ervoor kiezen om de guirlande met decoratie te kopen. Dan ben je gelijk voorzien van een mooi kerststuk wat gelijk opvalt.